Wereldreis Pagina

En nog een WordPress site

Round the World ticket

oktober 11th, 2010

Zoals eerder geschreven moet een wereldreis langs alle meridianen gaan. Er zijn verschillende vervoersmiddelen die je kunt gebruiken tijdens je reis. Bepaalde routes, zoals bijvoorbeeld de Transsiberie Express of de Glacier Express moet je echt met de trein afleggen, maar het vliegtuig blijft het snelste middel om je te vervoeren.

Daarom zijn er zogenaamde Round The World Tickets in het leven geroepen, ook wel “Rond de wereld tickets” genoemd. Deze tickets zijn erg handig voor een wereldreis. Net zoals je in de supermarkt korting krijgt als je 2 pakken wc-papier koopt, koop je in dit geval ook groot in.

Het aanbod van deze tickets verschillen in reisklasse, het aantal tussenstops en de totale reisafstand die je mag afleggen. Met de goedkoopste tickets vlieg je Economy Class met maar 5 tussenstops en maximaal 41.000 kilometer. Als je meer te besteden hebt kun je het zo gek maken als je wilt. Er zijn bijvoorbeeld Business Class tickets met 15 tussenstops waarmee je 1,5 keer de omtrek van de aarde kunt overvliegen.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*