Wereldreis Pagina

En nog een WordPress site

Plannen

oktober 11th, 2010

Dromen over het maken van een wereldreis doet bijna iedereen wel een keer in zijn leven. Maar het ook echt gaan plannen is een ander verhaal. Er komt veel bij kijken uiteraard maar het is ook echt een ‘once-in-your-lifetime-experience’!

Er zijn veel mensen die min of meer ongepland op wereldreis gaan, maar dat is geen aanrader. Je wilt toch niet bij de grens van de Verenigd Arabische Emiraten staan en te horen krijgen dat je het land niet in mag omdat je in Israël bent geweest… Of er pas op de bestemming achter komen dat het winter is en de meeste wegen onbegaanbaar.

Kortom; het plannen van een wereldreis kan veel tijd in beslag nemen. Maar het is natuurlijk ook weer niet de bedoeling om alles van te voren te plannen, er moet wel ruimte zijn voor avontuur. Vaak wordt in grote lijnen uitgestippeld welke landen er bezocht gaan worden en welke plaatsen/bezienswaardigheden daar bij horen. Ook de eerste vlucht moet van tevoren worden vastgelegd en sommige kiezen ervoor om de eerste overnachting(en) te reserveren.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*